ADIYAMAN / BESNİ - M.Sadık PACCI Anaokulu

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'ü vefatının 82.yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz...

EKİM AYI DEĞERİ OLAN SAYGIYLA İLGİLİ ETKİNLİK YAPILDI

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

DÜNYA ÇOCUK GÜNÜYLE ETKİNLİK YAPILDI

Eyl

PEYGAMBERİMİZ, İMAN ve İSTİKAMET temasıyla bu sene kutlanan Mevlid-i Nebi etkinlikleri okulumuzda çeşitli faaşliyetlerle kutlandı.

Eyl

04-08 Eylül  tarihlerinde gerçekleştirilen uyum eğitimimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

Eyl

2023/2024 eğitim-öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu  okul müdürümüz Nevzat Avşar başkanlığında 04/09/2023 tarihinde saat 09:00 da okulumuz müdür odasında gerçekleştirldi.

Ağu

Değerli İdareci ve Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerim, Sevgili Öğrencilerim;

31.07.2023 tarihinde M.Sadık Paccı Anaolkulu Müdürlüğü görevine başlamanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Yeni başladığım .bu görevin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

2022 -2023 Eğitim Öğretim Sezonu Sona Erdi

Öğrencilerimiz Mezuniyet töreninde heyecanlı anlar yaşadılar

Okulumuzda Anneler Günü Etkinliği Yaptık.

ÖĞRETMENİMİZ ÖZLEM ŞAHİN ÖZEN VEFAT ETTİ...

Öğrencilerimizin İlk Karne Heyecanı

Ock

Veli Katılımlı Sanat Etkinliklrimiz Devam Ediyor.

Ock

Kır Çiçekleri Sınıfından Geri Dönüşüm Malzemeleriyle Kumbara Üretimi Etkinliğimiz