ADIYAMAN / BESNİ - M.Sadık PACCI Anaokulu

Ock

Küçük Melekler Sınıfından Veli Katılımlı "Yenilebilir Kardan Adam " Etkinliği" yaptık.

Veli Katılımlı Kitap Okuma Etkinliği Düzenledik

Küçük Melekler Sınıfı Öğlen Grubundan Aile Katılımlı Renk Çember Deneyi Yapıldı

Ock

Aile katılımlarımız devam ediyor.  BENAP Projesi kapsamında Artık Materyalleri değerlendiriyoruz.

Ock

''En İyi Narkotik Polisi;Anne'' projesinin yaygınlığını sağlamak ve en kısa sürede velilerimize ulaşmak adına, eğitimlerimiz devam ediyor.

Ock

BENAP Kapsamında Bu ayki etkinliğimiz Çocuklarda Özgüven Nasıl Geliştirilir? /Okul Kurallarımız adlı etkinlikler.

Ara

Veli Eğitimlerimizin ikincisi başladı.

Minik Kalpler Sınıfı öğle grubunca "Dans eden mısırlar" etkinliği yapıldı

Ara

Minik kalpler Sınıfı öğle grubu tarafından veli katılımlı etkinlikler yaptık. Kar nasıl oluşur ve nasıl yağar? sorusunun cevabını arayan çocuklarımız keyifli ve heyecanlı anlar yaşadı.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Etkinlikleri yapıldı.

Öğrencilerimiz Sağlıklı İçecekleri Kendileri Hazırlıyor

Küçük Melekler Sınıfından Sevgi ve Hoşgörü Etkinliği

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü  vesilesiyle  Öğrencilerimize Seçme ve Seçilme Hakkını Öğrettik

Küçük Melekler Sınıfı Öğlen Grubundan Veli Katılımlı Sanat Etkinliği

Ara

Sonbaharın Son Günlerinde Öğrencilerimiz tarafından Sonbahara Veda Etkinliği yapıldı.